Over Ons

DEPAFLEX BV is ontstaan op 12/12/2012. Gegroeid uit de passie voor hydraulische aandrijftechnieken en krachten.

Bij de start was Depaflex actief in hydraulische depannages ‘ON SITE’. In de loop der tijd hebben wij onze activiteit uitgebreid en ons gespecialiseerd in mobiele en industriële hydraulica. Tot op heden scholen wij ons op regelmatige basis bij om de nieuwste technieken onder de knie te krijgen en steeds aan de noden van onze klanten te kunnen voldoen.

Ondertussen hebben wij een uitgebreid cliënteel in diverse sectoren: landbouw, transport, metaalhandelaars, kraanbedrijven, machinebouwers, industriële toepassingen, voedings-verwerkers, verhuurbedrijven, … .

Kortom ons cliënteel is aanwezig in de meeste uiteenlopende sectoren.

Uitbreiding drong zich dan ook op. Op 4 januari 2021 is Depaflex verhuisd naar haar nieuwe centrale locatie aan de Dendermondsesteenweg 163 te 1730 Asse, zo zijn wij nog beter bereikbaar voor u.

Het gebouw heeft een ideale ligging langs een provinciale baan tussen de driehoek Asse-Opwijk-Aalst en bevindt zich op 7 km van het oprittencomplex van Groot-Bijgaarden, op 6 km van dat van Affligem.

Tegelijkertijd openen wij onze gloednieuwe balie zodat u ook persoonlijk kan langskomen om onderdelen af te halen of voor kleine herstellingen.

Benieuwd? Spring gerust eens binnen, wij verwelkomen u graag met een kleine attentie.

Sinds 1 juni 2021 hebben wij ook de activiteiten van Mec Repair Hydrauliek overgenomen. Klanten van Mec Repair kunnen zich dus vanaf nu tot ons richten voor al hun vragen en herstellingen rond hydrauliek.

 

Klantentevredenheid en service staan centraal bij Depaflex Hydraulic Solutions

SERVICE:

dankzij onze snelle en correcte service kunnen wij de problemen van de klant binnen enkele uren oplossen.

ONAFHANKELIJK:

wij zijn een onafhankelijk dealer van diverse topmerken waardoor wij steeds zoeken naar wisselstukken op maat van de klant.

COMMUNICATIE:

bij ons sta je in rechtstreeks contact met je persoonlijke technieker, niet telkens een andere technieker op je bedrijf.

SERVICEWAGEN:

Depaflex beschikt over volledig ingerichte servicetrucks waar tal van koppelingen, slangen, olie, … en aangepaste machines in aanwezig zijn om zelfs grote problemen ‘ON SITE’ op te lossen.

WERKPLAATS:

u kan in ons atelier terecht voor assemblage van slangen, diverse maatwerken, mechanische en elektrische herstellingen, afhalen van onderdelen, …

SOEPLESSE:

dankzij ons relatief jong team kunnen wij ons steeds schikken naar speciale jobs, nachtwerk, weekend- en internationale jobs zijn voor ons geen probleem.