Bezoek Grill 2000 op Meat Expo 2018

30 september & 1-2-3 oktober 2018
SMAAKVOL VAKEVENT VOOR DE SLAGER, TRAITEUR EN VLEESSECTOR

Sinds oktober 2016 heeft Depaflex bvba de handelsactiviteiten van Grill 2000 overgenomen.  Dit betekent dat u bij ons terecht kan voor onderhoud en herstelling aan alle Grill 2000 toestellen evenals voor wisselstukken.

Daarnaast zijn wij sinds kort ook dealer voor de Belgische markt van de oerdegelijke Duitse KSF braadspitten en steakgrills.

Daarom willen wij u graag persoonlijk uitnodigen om ons te bezoeken op Meat Expo, het vakevent voor de slager, traiteur en vleessector. Vier dagen lang is Meat Expo een inspirerend en sfeervol forum voor gepassioneerde vakmannen en -vrouwen, waar de passie voor het vak en de stielkennis centraal staan, en waar u in een gezellige sfeer uw collega’s uit de sector kunt ontmoeten.

Breng een bezoek aan onze stand, proef de versgebakken vleeswaren en overtuig uzelf, wij demonstreren live onze spitten!

U vindt ons in hal 4 – stand 433

Belangrijk: 

Via email ontvangt u uw badge met barcode, print deze uit, zo hoeft u op Meat Expo niet meer aan te schuiven aan het onthaal en kunt u onmiddellijk de beurs binnen. Uw badge is 4 dagen geldig.

Vragen of meer info? Bel ons op 0472/344 704, wij staan u graag te woord.

 

Grill 2000 – uw specialist in professionele braadspitten